Öne Çıkan Yayın

kelime videoları

https://www.youtube.com/channel/UC91Wrsi_25Ts3280rX8CLDw                                               ...

20 Şubat 2017 Pazartesi

Korean from zero

Korean from zero





LEARNING KOREAN can be intimidating at first, but don't worry! Our method is designed to guide you step-by-step through the basics of Korean grammar. You will be surprised how much easier a language is if you learn the basics. This book is dedicated to hammering the basics into your head.
Whether you're learning Korean for business, travel, or to make new friends, we've created these lessons to make sure you feel confident in your ability to SPEAK, READ, and WRITE what you've learned.




Korece yüksek, orta ve düşük hitap şekli olmak üzere üç hitapla konuşulan ve alfabesi olan bir dildir. Sondan eklemeli bir dil olduğu için Türkler için gerçekten çok kolaydır. Ayrıca Uzak Doğu dilleri arasında yazılışı ve okunuşu bakımından en kolayıdır. Korece de kişilere hitap çok önemlidir. Büyüklere, tanıdıklara, samimi arkadaşlara ve çocuklara farklı bir dille hitap edilir ve bu çok önemlidir. Büyüklere düşük dille hitap etmek çok büyük saygısızlıktır. Bu yüzden Korece öğrenirken bu hitap şekillerini çok iyi öğrenmek gerekir. Hangıl'ın yazımı: Kore alfabesi, Hangıl, diğer yazı sistemlerinden oldukça farklı olarak, yan yana dizilen harflerden meydana gelmez. Daha önce Çin yazı sisteminin kullanılması Hangıl'ı tasarlayan bilim adamlarını etki altında bırakmıştır. Bu doğrultuda her hece Çin karakterinde olduğu gibi bir kare şeklini oluşturacak şekilde oluşmuştur.Yan yana bitişen harfler yerine; ikili, üçlü hatta dörtlü değişimler
kullanarak heceler oluşturulmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular Posts