Öne Çıkan Yayın

kelime videoları

https://www.youtube.com/channel/UC91Wrsi_25Ts3280rX8CLDw                                               ...

20 Kasım 2013 Çarşamba

Oxford Vision : İngilizce Dil Kursu

http://www.oxfordvision.com/new/?

Dil Programlari
İngiltere’de İngilizce öğrenmek isteyenler için Genel İngilizce Kurslarından tutun Akademik amaçlı kurslara kadar çok çeşitli dil kursu alternatifi bulunmaktadır, önemli olan ihtiyaç doğrultusunda kaliteli bir kursa kayıt yaptırmak ve derslere devam etmektir. Bir üniversitede lisans eğitimi için dil kursu aranıyorsa 'Akademik Amaçlı Dil Kursu' programı sunan dil okullarından birine kayıt yaptırılabilir.
Ancak fiyat konusunda üniversiteler çoğu zaman avantajlı olmamaktadır. Bazı dil kursları ise TOEFL, IELTS ve Cambridge gibi uluslararası geçerliliği olan sınavlara yönelik eğitimler vermektedir, Fiyat konusunuda göz önüne alacak olursak bu tarz kurslar hem üniversitelerin aradıkları dil seviyesini yakalamanızda yardımcı olacak hem de lisans eğitiminizin gerektirdiği akademik terminolojiyi daha uygun bir fiyatla kazanmanızı sağlayacaktır.
Dilin kullanıldıkça gelişen ve geliştirdikçe de zevk alacağınız, kendinizi ifade etmekte daha rahat hissedebileceğiniz bir araç olduğu unutulmamalıdır. İngiltere'de bir dil öğrenmenin en büyük avantajı ise bu süre içerisinde dilin laboratuarı olan hemen her yerde pratik yapabileceğiniz bir ülkede yaşıyor olmanızdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular Posts