Öne Çıkan Yayın

kelime videoları

https://www.youtube.com/channel/UC91Wrsi_25Ts3280rX8CLDw                                               ...

14 Mayıs 2014 Çarşamba

Rosetta Stone -bütün diller-




http://www.rosettastone.eu/




Bu Durum ilk başta korkutucu gibi görünsede, aslında iyi bir şey. Çünkü Anadil desteği olmadığı sürece öğrenmekte olduğunuz yeni dil ile aktif olarak meşgul olma haricinde bir seçeneğiniz olmayacak. Ve bu BAŞARI şansınızı çok büyük oranda arttıracak
Diğer dil öğrenme programları sadece kelimeleri ve cümleleri ezberletme mantığı üzerine haraket etmektedir.Bizim Yöntemimizde yeni öğrendiğiniz dili sistematik olarak içselleştirerek her aşamada dilin yapısını tanıyarak doğru bir şekilde kullanmayı öğreniyorsunuz
Bizim Yöntemimizin her adımda öğrendiğiniz ve henüz öğrenmemiş olduğunuz kelimeler arasında mantıksal bir kombinasyon oluşturulur, Bu durum zaman zaman sizi zorlayabilir ama aynı zamanda sanki öğrenmekte olduğunuz dilin konuşulduğu ülkede bulunuyormuşcasına yaşayacağınız deneyime benzediği için çok heyecan verici bir durumdur.
Bu yakşalımı çok etkili yapan bir diğer sebepte şudur:Biz size sadece yeni dil öğretmiyoruz, aslında nasıl öğrenileceğini öğretiyoruz.
Bir dersten diğerine geçtiğinizde daha önce anlamını öğrenmiş olduğunuz kelime ve ifadeleri kullanarak yeni kelime ve ifadeleri kavrayacaksınız.


Rosetta Stone eğitim setleri size istediğiniz dili doğal öğrenme (native learning) yöntemi ile öğretir

Rosetta Stone Ana Dilini öğrenmekte olan bir çocuğun kelimelerle tanıştığı ilk andan itibaren yaşadığı zihinsel süreçler baz alınarak hazırlanmış bir eğitim sistemidir. Eğitimin her aşamasında kelime resim ve kelimelerin seslendilişi aynı anda verilerek beyine mantıksal ilişki kurması yönünde direktifler yollar. Aktif öğrenme sistemine göre zihin mantıksal ilişkleri basitten karmaşığa aşama aşama kurarak öğrenilmesi zor olan pek çok dilin öğrenimini kolaylaştırır. Başta NASA olmak üzere Dünyanın en büyük kuruluşlarının onayladığı dil öğrenme programıRosetta Stone Şimdi Türkiyede!

Minumum Sistem Gereksinimleri

Windows: XP SP3, Vista SP2, Windows 7, or Windows 8 Mac (Intel based only): Snow Leopard, Lion, Mountain Lion (OS X 10.6 or higher) Internet Explorer 7, Firefox 4, Safari 5, Chrome 8 or greater Adobe Flash Player version 10.3 or greater On Windows: 2.33GHz or faster x86-compatible processor OR Intel® Atom™ 1.6GHz or faster processor for netbooks On Mac: Intel Core™ Duo 1.33GHz or faster processor 1GB RAM or higher 1024 x 768 display resolution High-Speed Internet connection (at least 768Kbps) USB headset with microphone (not included)




https://yadi.sk/d/2gk50YmxdntwR














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular Posts