Öne Çıkan Yayın

kelime videoları

https://www.youtube.com/channel/UC91Wrsi_25Ts3280rX8CLDw                                               ...

13 Ağustos 2014 Çarşamba

remzi hoca kaynaklar

http://www.remzihoca.com/sources


Kurumsal

www.remzihoca.com, bir Rh Pozitif Yayıncılık Danışmanlık Ve Eğitim Öğretim Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti. kuruluşudur.

Nereden başladık?

rh+ markasıyla İngilizce'ye, dil öğretimine ve dil sınavlarına sıradışı soluk getirmek için yürümeyerek çıktığımız yolda koşarak devam ediyoruz. Zorluk ve yokuşlarla dolu bu yolda kullanıcılarımızın yükünü sırtlayarak, onları hedeflerinize ulaştırmaya bugün her zamankinden daha da kararlıyız.


Nerelere geldik?

rh+, şeklinde tescilli bir logo ile hem kurucumuzun adının olumlu düşünülmesini sağladık hem de hedefimize giden yolda verdiği gücü gösterdik. Bizce çok da anlamlı oldu: www.remzihoca.com

www.remzihoca.com, kendini dil sınavlarına ve ingilizce öğretiminin üst düzey yöntemlerine adamış yenilik bağımlısı bir İngilizce öğretmeni olan Remzi Hoca tarafından 2008 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden beri teknolojiye ayak uydurarak kabuk değiştiren sitemizde herşey değişmiş yenilikçi ve farklı yaklaşımımız hiç değişmemiştir.

İnsanlar nerede olursa olsun, ne kadar yoğun olursa olsun, onların hayatını değiştirecek eğitime ulaşabilmelerinin bir yolu olmalı idi. Biz bunu aradık ve 2010 yılında bulduk. Onlarla sadece eğitimi ve kaliteyi değil, dostluğu da paylaştık. Ve hatta bırakın sıkıcı olmayı, bağımlılık bile yapan ders sunumları hazırladık.

Bakınız: Kullanıcı görüşleri.


Online Dershane

Katılımcılarımıza dersten daha fazlasını vermek adına Türkiye'nin ilk sanal dershanesini kurmak için çalıştık. Bugün dersleri, kaynakları ve hiçbiri copy-paste (!) ürünü olmayan bir çok uygulamayı kullanıcılarımıza sunuyoruz. Her geçen gün yenilerini ekleyerek dershanemizi büyütüp evinize getiriyoruz.


Nereye gidiyoruz?

Harcanan onca emek, ömür ve paraya rağmen dil öğreniminin bir sorun olmaması gerektiğine inanarak, tüm kalıpları ve sıradanlığı yıkarak yolumuza devam ediyoruz. Ve daima, kafa yorduğumuz bu alanda bambaşka çözümler sunmaya söz veriyoruz.


Peki teknoloji, altyapı, tasarım, kurumsal kimlik, vs...

Bu dijital platformda çalışan ekosistemin tüm altyapısı (yazılım, ui/ux tasarım) ve kurumsal kimliği Fatih Koca tarafından oluşturulup geliştirilip yönetilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular Posts