Öne Çıkan Yayın

kelime videoları

https://www.youtube.com/channel/UC91Wrsi_25Ts3280rX8CLDw                                               ...

3 Aralık 2013 Salı

ANADOLU DİL VE KÜLTÜR MERKEZLERİ

1998 yılında, 'hayata hazırlar' sloganıyla millî ve manevi değerlere saygılı, ülkesini seven, bilime ve gelişmeye açık, hoşgörülü, çevresiyle uyumlu, ailesine bağlı büyüklerine saygılı, hayata ait temel becerilere sahip, bilgiyi davranışa dönüştürebilen bir öğrenci, bir gençlik, bir nesil yetiştirmek için ilk olarak ilköğretim ünite dergileriyle yayın hayatına başlayan ZAMBAK YAYINLARI, ürün yelpazesini kısa süre içinde genişletmiş, sektöründe öncü bir kurum olarak yerini almış; okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim yayıncılığı ve sınav hizmetleri olmak üzere dört farklı alanda faaliyet göstermeye başlamıştır.

Öğretmenlerin, öğrencilerin ve anne-babaların ihtiyaç duyduğu her türlü yayın, geçmiş ile geleceği birlikte ele alan bir yaklaşım ve pedagojik ilkelere uygun muhteva ve görselliğin yanı sıra, insanı kitapla, eğitimle hayata en iyi, en donanımlı şekilde hazırlamak gibi bir misyonu olan ZAMBAK YAYINLARI ağırlıklı olarak eğitim öğretim çağı olmak üzere her yaş grubu için 2.000’in üzerinde farklı ürün ve hizmet sunmaktadır.

ZAMBAK YAYINLARI okul yayıncılığı alanında kendi bünyesinde geniş yazar kadrosu bulunan yegâne yayınevidir. 100’ü aşkın uzman yazara ek olarak, farklı branşlardaki tecrübeli personel tarafından her türlü yayının hazırlığı yoğun bir çabayla sürdürülmektedir.

Bilgi tarlasının en güzel renklerini bir arada sunan ZAMBAK YAYINLARI daima güvenilir ve nitelikli bilgi sunmayı hedeflemekte, yarınların daha güzel olması için çalışmaktadır. Dünya genelinde eğitim-öğretimdeki değişiklikleri yakından takip eden ZAMBAK YAYINLARI, ‘eğitim yayıncılığına‘ getirdiği orijinal uygulamalarla Türk Milli Eğitimine değerli katkılarda bulunmaktadır.

Her şey yarının büyükleri olan çocuklarımız için bilinciyle hareket eden ZAMBAK YAYINLARI ‘HAYATA HAZIRLAR’ sloganıyla yoluna hızla devam etmektedir.


TÜRKÇEDER

TÜRKÇEDER, Türkçemizi dünyada hak ettiği konuma getirmek, dilimizin daha yaygın bir şekilde kullanılmasını sağlamak ve Türkçeyi en iyi şekilde öğrenenleri ödüllendirmek amacıyla 2003 yılında kurulmuş bir dernektir.

TÜRKÇEDER, 140 ülkenin katılımıyla gerçekleşen uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nı, her yıl on binlerce iştirakçisinin olduğu Uluslarara sı Türkçe testi'ni organize etmekte, ayrıca "Uzaktan Türkçe Öğretimi" alanında çalışmalar yapmaktadır.

TÜRKÇEDER, yurt içinden ve yurt dışından ondan fazla üniversiteyle işbirliği içinde olup Uluslararası Üniversiteler Birliği'yle de ortak organizasyonlar yürütmektedir.


http://www.anadoludkm.org/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular Posts