Öne Çıkan Yayın

kelime videoları

https://www.youtube.com/channel/UC91Wrsi_25Ts3280rX8CLDw                                               ...

20 Şubat 2014 Perşembe

ODTÜ - METU YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU YABANCI DİL KURSLARI

YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU YABANCI DİL KURSLARI
ODTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu 17 yıldır öğrencilerin ve çeşitli sektörlerde çalışanların, akademik gereksinimlerini karşılamak üzere yabancı dil kursları düzenlemektedir.

ODTÜ’yü (ve İngilizce Yeterlik Sınavı benzerlik gösteren diğer üniversiteleri) yeni kazanan öğrencilerin 1 yıllık hazırlık eğitimini atlamalarını veya 1. sınıf İngilizce derslerinden muafiyet hakkı kazanabilmelerini sağlamak amacıyla, İngilizce düzeyi yüksek öğrencilere yönelik KISA DÖNEM YOĞUN İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI KURSU’nu,

Yoğun dil eğitimi almak isteyen üniversite mezunu öğrenciler, araştırma görevlileri ve akademisyenler için SERTİFİKA PROGRAMI’nı,

Bazı sınavları geçmek veya genel amaçlı dil öğrenmek isteyen çalışan kesimler ve üniversite öğrencileri için HAFTA İÇİ AKŞAM VEYA HAFTA SONU KURSLARI’nı tavsiye ederim.

İngiliz dilinden başka dillerde kurslar – yeterli başvuru olduğu takdirde – sadece AKŞAM VEYA HAFTA SONU KURSLARI’nda açılmaktadır.

Ayrıca bu kurslar dışında dil öğretimi isteyen kamu ve özel kuruluşlar için Yabancı Diller Yüksek Okulu kuruma özel programlar düzenlemektedir. Bu programların mali koşulları, ilgili kurum ile yapılan görüşmelerle belirlenmektedir.

SERTİFİKA ve HAFTA SONU DİL KURSLARI’nın ücretleri yıllık olarak her ders yılı başında (Eylül) Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürlüğü tarafından belirlenir ve ilan edilir.

Daha fazla bilgi için ilgili kurs bağlantısını tıklayınız.

Tüm kursiyerlerimize ve öğrencilerimize başarılar dilerim.


Öğr. Gör. Özlem Atalay
Yabancı Diller Yüksek Okul Müdürü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular Posts